Dinerkaart

SOEPEN

Tomatensoep a la Chef
geserveerd met bruchetta
8,5
Wisselende soep
geserveerd met bijpassende garnituur
9

VOORGERECHTEN

Carpaccio van het Rund
met Old Amsterdam, mesclun, pittenmix en truffelmayonaise
13
Carpaccio van Seitan(vegan)
met kaas van de Plant, mesclun, pittenmix en vegan truffelmayonaise
13,75
Zalmcarpaccio (kan ook vegan)
gemarineerd in biet, met gefrituurde kappertjes, groentechips, zalmkaviaar, veldsla en een limoenmayonaise
13
Eendenborst uit onze eigen smoker
met een gekarameliseerde notenmix, bladspinazie en een gel van peer en basilicum
15,5
Cheesecake van geitenkaas
met bietenmousse, rode uiencompote, cress en een bodem van notenmix
13,5
Vitello Tonato
dungesneden kalfsmuis, gefrituurde kappertjes, sla en tonijnmayonaise
14
Gepelde gamba's in knoflookolie (warm) 14

CLASSICS

Cannenburger (Black Angus)
old skool geserveerd met sla, tomaat, gebakken spek, ui, paddenstoelenmix, cheddar, jalapeñomayonaise en huisgemaakte chili-jam
21
Chorizo burger van Seitan(vegan)
old skool geserveerd met sla, tomaat, ui, paddenstoelenmix, jalapeñomayonaise en huisgemaakte chili-jam
21
Schnitzel op z'n Stalknechts
geserveerd met gebakken spek, ui en bospaddenstoelenmix
24
Winterse spareribs
met een lak van Jägermeister en winterse specerijen
25
Saté van kippendij
met satésaus, seroendeng, atjar, pinda’s en kroepoek
19
Burgertje op z'n wildst
Black Angus burger geserveerd op een burgerbol met La Trappe Wildstoof,
gem-sla, tomaat, gebakken spek, cheddar en huisgemaakte chili-jam
23

GARNITUREN

Verse frietjes met mayonaise 4
Salade 4
Roseval aardappeltjes 5
Seizoensgroenten 4,5
Zoete aardappelfrietjes met truffelmayonaise 6,5

HOOFDGERECHTEN

Kogelbiefstuk
met pastinaakpuree, bospaddenstoelenmix en peperjus
25,5
Parelhoen
met een verse kruidenrisotto uit de kasteeltuin en rucola
24,5
Duo van Zalm en Gamba
met pasta, rucola en chimichurri
25,5
Ravioli gevuld met spinazie
met een schorseneren-pastinaakroomsaus en groentechips
22,5
Rode mul
met parelcouscous en een tuinkruidenroomsaus
23,5
Maaltijdsalade Cochise
met geitenkaas, vrolijk gegrilde pompoen, notenmix, granaatappelpitjes en een appel-vijgendressing
19,5

DESSERTS

Speculoos Cheesecake
met sinaasappelijs, witte chocolademousse, bloedsinaasappel en speculaascrumble
9,75
Panna Cotta de Drie Musketiers
vanille-, aardbei en bosvruchten panna cotta met meringue en een mousse van hibiscus
10
Apfelstrudel
met warme vanillesaus, een bolletje kaneelijs en slagroom
9
Guilty Pleasure
witte chocolade ijs, espresso ijs, amarena kersen, slagroom en een shotje espresso
10
Kersendijkje
kersenijs, chocolademousse en een toefje slagroom
9,5
Grand dessert
een proeverij van 5 elementen, vanaf 2 personen
13,5 p.p.

HOOFDGERECHTEN

Tomatensoep
Kroket(keuze uit rundvlees- of groentekroket)
met verse frietjes, appelmoes en mayonaise
8
Kipnuggets
met verse frietjes, appelmoes en mayonaise
8
Frikandel
met verse frietjes, appelmoes en mayonaise
8
Fish en chips
met appelmoes en mayonaise
9,5
Spaghetti Bolognaise 8

TOETJES

Waterijsje 2
Kinderijsje
Vanille ijs met slagroom en een lekkere lolly
5