Wat we doen

WAT WE DOEN

Omringd door rijke historie en levendige natuur ontdek je bij ‘t Koetshuis nieuwe smaken op eigen wijze. Van versgemalen koffie tot eigenwijze lunchgerechten, vlees of vis uit de rookoven, overheerlijke borrelplanken en verfrissende drankjes.

Wij bezorgen je een heerlijke dag waarin geuren, kleuren, smaken en aandacht voor elkaar samenkomen. Beleef onze smaakvolle combinaties, oprechte interesse en gastvrijheid.

CANNEN EN KRUYKEN MENU | VANAF 42,50

'Alles is in Cannen en Kruyken', oftewel alles is goed voor elkaar!

Bij dit 3 gangen menu heeft u vrije keus uit onze menukaart met de mogelijkheid tussengerechten als extra gang te bestellen. Elke extra gang kost 4,- euro.

* Enkel als gehele tafel te gebruiken.

3 GANGEN HIGH TEA | € 28,50 p.p. (vanaf 2 personen)

Tussen 14:00 en 16:00

We starten de high tea met een bouillon als cappuccino. Daarna serveren wij heerlijke hartige en zoete verleidingen, zoals wraps, scones, sandwiches, mini gebakjes enz. Daarbij hoort een glaasje vers geperste jus d'orange. We sluiten de high tea af met een petit dessert en een lekker kopje koffie of cappuccino. 

Tijdens de high tea hebben jullie keuze uit 24 soorten thee en krijgen jullie een karafje water met munt en citroen op tafel. De high tea duurt gemiddeld 2,5 uur en dient minimaal 24 uur van tevoren gereserveerd te worden. Hebben jullie iets te vieren? Begin de high tea met een een lekker glaasje cava vooraf! (+5,50 p.p.)

UITGEBREIDE BIERKAART | VANAF 3,00

Met 5 verschillende bieren op tap en een divers assortiment bieren op fles en blik is er voor ieder wat wils. Wij serveren o.a. bier van Hertog Jan, La Trappe, Het Uiltje en Two Chef's Brewing.

Nieuwsgierig geworden naar welke bieren wij serveren? Bekijk onze drankenkaart!

COCKTAILS | VANAF 6,50

Kom genieten van een heerlijk verfrissende Mojito of neem na het diner een lekkere Espresso Martini. Onze barmedewerker maakt met liefde de lekkerste cocktails voor je klaar. Neem een kijkje op onze drankenkaart voor het aanbod.

VLEES, VIS EN GROENTEN UIT ONZE ROOKOVEN

Heb je onze smoker al zien staan? Door de langzame garing en de rookopbouw in de smoker wordt het vlees heerlijk mals. Onze smoker kunnen wij inzetten bij diverse gelegenheden. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

ARRANGEMENTEN

Wij serveren a la carte tot 20 personen. Voor grotere gezelschappen bieden wij diverse mogelijkheden aan. Van een shared lunch tot een uitgebreid dinerbuffet. Wij zijn voor bijna elke gelegenheid de gelegenheid!

HONDENMENU

Alle trouwe viervoeters zijn in zowel ons restaurant als op ons terras welkom. Drink samen met uw hond een lekker biertje of voorzie uw hond van een drie-gangen menu. Bekijk hieronder de hondenmenukaart!